ALTO MECLİS BAŞKANI ADNAN SAKA’DAN SOSYAL MESAFEYİ KORUYUN UYARISI!

Sokağa çıkma yasağı bu gece 24.00 itibari ile sona eriyor. Yarın mecburi dışarıya çıkacak vatandaşlar için birçok kurum ve kuruluş sosyal mesafe uyarısında bulunmaya devam ediyor. Aliağa Ticaret Odası (ALTO)Meclis Başkanı Adnan Sak...

Özgürses Gazetesi
11:04 -
Abone ol
ALTO MECLİS BAŞKANI ADNAN SAKA’DAN SOSYAL MESAFEYİ KORUYUN UYARISI!

Sokağa çıkma yasağı bu gece 24.00 itibari ile sona eriyor. Yarın mecburi dışarıya çıkacak vatandaşlar için birçok kurum ve kuruluş sosyal mesafe uyarısında bulunmaya devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO)Meclis Başkanı Adnan Saka’da sosyal medya hesabı üzerinden aynı uyarılarda bulundu. Sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte dışarı çıkacak olan Aliağalı vatandaşlara sosyal mesafeyi koruma uyarısında bulunan Başkan Saka sosyal medya hesabında şu sözlere yer verdi :

“Değerli Arkadaşlarım, bu gece yarısından itibaren kalkacak olan sokağa çıkma yasağından sonra yarın sabah ve sonrasında sokağa çıktığınız takdirde sosyal mesafeyi koruyarak hareket etmenizi önemle rica ediyorum.  Lütfen bütün tanıdıklarınızı bu konuda sizde ikaz edin.. Hemen hemen bir aydır zorluklarla verdiğimiz tüm emekler boşa gitmesin.. Zaten önümüzde yeteri kadar alışveriş zamanımız olacaktır acele ederek marketlere dolmanın bir anlamı olmayacaktır. Sevgi ve saygılarımla..”