Aliağa Alevi Kültür Derneği yönetimi basınla buluştu

ÖZGÜRSES GAZETESİ/ÖZGÜR GÜN- Geçtiğimiz hafta 9. olağan kongresini yapan Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi yeni yönetimi, Aliağa basınıyla kahvaltıda buluştu. Yeni yönetim basına tanıtılırken, Dernek Başkanı Celal Süslü yen...

Özgürses Gazetesi
11:39 -
Abone ol
Aliağa Alevi Kültür Derneği yönetimi basınla buluştu

ÖZGÜRSES GAZETESİ/ÖZGÜR GÜN- Geçtiğimiz hafta 9. olağan kongresini yapan Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi yeni yönetimi, Aliağa basınıyla kahvaltıda buluştu. Yeni yönetim basına tanıtılırken, Dernek Başkanı Celal Süslü yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı.

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi geçtiğimiz hafta 9. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmişti. Genel Kurul sonucunda Celal Süslü yeniden başkan seçilmişti. Süslü, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçilmesinin ardından Aliağa’da faaliyet gösteren basın mensuplarına yeni yönetimini tanıtmak amacıyla kahvaltılı toplantı düzenledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Süslü, konuşmasına yeni yönetimini tanıtarak başladı. Süslü, “ Bu bir bayrak yarışı. Bu toplantının amacı eski yönetimdeki arkadaşlara teşekkür, yeni yönetimdeki arkadaşları tanıtmaktır. Pandemi etkisiyle bir araya gelmekte zorlansak da bundan sonrasında daha sık bir araya geleceğimizi söyleyebilirim. Eski yönetimimizde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetime seçilen arkadaşlarıma da hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.
“Eğitim faaliyetlerimize ağırlık vermek istiyoruz”
Konuşmasına dernek olarak eğitim faaliyetlerine ağırlık vereceklerini dile getirerek devam eden Başkan Celal Süslü, “ Eğitim faaliyetlerimize ağırlık vermek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültür Merkezi’ni bize devredecek. Yılbaşından sonraki dönemde oranın devri tamamlanmış olur. Böylelikle orada faaliyetlerimizi daha rahat gerçekleştireceğiz. Şimdiki Cem Evimizde cemlerimizi gerçekleştirmekte zorlanıyoruz. Eğitim faaliyetlerimiz de de daha etkin olacağız. Halk Eğitim Merkezi de bize destek olabileceğini söyledi. Bu süreçte daha aktif olacağız. Kurumumuza sahip çıkalım. Düzenlenen etkinliklere katılmaya gayret gösterelim.” dedi.