AK PARTİ BERGAMA’DA DELEGE SEÇİMİ 13 ARALIK’TA

AK Parti İzmir’de ertelenen mahalle delege seçimlerinin tarihi belli oldu. Bu kapsamda seçimler; 11-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak. AK Parti'de 26 Kasım'da başlaması planlanan mahalle delege seçimleri son anda ertelenerek başka bir...

Özgürses Gazetesi
11:01 -
Abone ol
AK PARTİ BERGAMA’DA DELEGE SEÇİMİ 13 ARALIK’TA

AK Parti İzmir’de ertelenen mahalle delege seçimlerinin tarihi belli oldu. Bu kapsamda seçimler; 11-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

AK Parti’de 26 Kasım’da başlaması planlanan mahalle delege seçimleri son anda ertelenerek başka bir tarihte yapılacağı duyurulmuştu. Genel Merkezin yaptığı değerlendirme sonucu takvim de netleşti. Karar doğrultusunda AK Parti İzmir’de ilk sandık 11 Aralık’ta kurulacak ve seçimler 15 Aralık tarihinde de sonlanacak. Bergama’da delege seçimleri 13  Aralık’ta yapılacak.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel delege seçimleri ile ilgili olarak  sosyal medya hesabında “Değerli üyelerimiz, 13.12.2019 Cuma Günü saat 10,00 ile 13.00 saatleri arasında ilçe binamızda delege seçimlerimiz yapılacaktır. Tüm üyelerimizi bekliyoruz.” paylaşımında bulundu.