ÇİN’DEN BERGAMA’YA SANAL KÖPRÜ

İzmir Ticaret Odası öncülüğünde Bergama Ticaret Odası, 2018 yılı Çin’de Türkiye Turizm yılı ilan edilmesi sebebiyle Çinli Sinomediave İonicmediaekiplerini ağırladı. İzmir’den gelen, aralarındagastronomi, seyahat yazarları ile ...

Özgürses Gazetesi
09:20 -
Abone ol
ÇİN’DEN BERGAMA’YA SANAL KÖPRÜ

İzmir Ticaret Odası öncülüğünde Bergama Ticaret Odası, 2018 yılı Çin’de Türkiye Turizm yılı ilan edilmesi sebebiyle Çinli Sinomediave İonicmediaekiplerini ağırladı.

İzmir’den gelen, aralarındagastronomi, seyahat yazarları ile dergi editörleri ve sosyal medya hesaplarında çok fazla takipçisi bulunan ekibe Bergama’da Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper konuk etti.

Ülkemiz, ilimiz ve ilçemize olantalebincanlandırılmasına katkıda bulunmak, doğru ve olumlu yayınların çıkmasına olanak sağlamak amacıylaÇinli ekibe Bergama tarihi hakkında bilgiler verilerek, tonoz gezdirildi.

Programın biraz daha geniş tutulması gerektiği önerisinde bulunan ve Bergama’ya gelen turistlerin mutlaka Bergama’da konaklaması gerektiğinedeğinen Ürper” Turistler Bergama’nın sadece tarihi yerleriyle sınırlı kalmayıp çarşı içerisinde dolaşıp, tarihi ve kültürel dokuyu yaşayabilir” şeklinde konuştu. Kuzey Ege’nin İncileri projesi ile bu amaca ulaşmak istenildiğinden bahseden Ürper, “ Turist İzmir havalimanına indikten sonra Foça Bergama, Dikili, Ayvalık ve Kaz Dağları’nı gezecek. Böylelikle dönmek için vakit kaybetmeden farklı yerler görerek Edremit havalimanıyla gezisini noktalamış olacak. Bu sadece buraya özel bir çalışma” dedi.

Bergama şehir içini kısa sürede dolaşan ekip, programına devam etmek üzere ayrıldı.