Atatürk sevdiği şarkılarla Bergama’da anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde Bergama'da sevdiÄŸi ÅŸarkılarla anıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası anma etkinlikleri kapsamında özel bir konser dÃ...

Özgürses Gazetesi
09:26 -
Abone ol
Atatürk sevdiği şarkılarla Bergama’da anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde Bergama’da sevdiÄŸi ÅŸarkılarla anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası anma etkinlikleri kapsamında özel bir konser düzenledi. Bergama Belediyesi Türk Sanat MüziÄŸi Korosu, ÅŸef OÄŸuz Özvardar yönetiminde, Bergama Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Atatürk’ün sevdiÄŸi ÅŸarkılar bir bir seslendirildi.

Gazi’nin büyük bir keyifle dinlediÄŸi Çanakkale Türküsü’nden Vardar Ovası’na, Kırmızı Gülün Adı Var’dan, Yemen Türküsü’ne ve A Benim Mor ÇiçeÄŸim’e kadar birçok ÅŸarkıya konseri dinlemeye gelen vatandaÅŸlarda eÅŸlik etti. Konser sonunda bir konuÅŸma yapan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatı yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını ifade eden Bergama Belediye BaÅŸkanı Hakan KoÅŸtu, ÅŸef OÄŸuz Özvardar’a çiçek vererek, koroya ve konseri dinlemeye gelen vatandaÅŸlara teÅŸekkür etti.