OĞUZHAN, GÖREVE SEÇİLENLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, partisinin Kadın Kolları Kurultayı ve yeni oluşturulan MYK ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP’de Kadın Kolları Kurultayı yapıldı. Kurultayda geçerli 514 oyun 309’...

Özgürses Gazetesi
10:00 -
Abone ol
OĞUZHAN, GÖREVE SEÇİLENLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, partisinin Kadın Kolları Kurultayı ve yeni oluşturulan MYK ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP’de Kadın Kolları Kurultayı yapıldı. Kurultayda geçerli 514 oyun 309’unu alarak seçilen Aylin Nazlıaka’yı tebrik eden CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, 205 oy alan geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse’ye de demokrasi yarışına katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak “14. Kadın Kolları Kurultayımızı gerçekleştirdik ve partimizde bir demokrasi yarışını daha tamamladık. Şimdi birlik ve beraberlik duygusuyla, hep birlikte tüm enerjimizi Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar hedefine taşımak için harcayacağız. Yeni seçilen Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka’yı yürekten tebrik ediyorum. Geçmiş dönem başkanımız Fatma Köse’ye de geçmiş dönemde partimiz adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

“Yeni MYK’mıza başarılar diliyorum”

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı sonrası belli olan Parti Meclisi’nin ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu Merkez Yönetim kurulu (MYK) listesini de belirledi. 18’den 16’ya düşürülen MYK’da dört yeni isim görev aldı. Selin Sayek Böke, Ali Öztunç, Yüksel Taşkın ve Ahmet Akın’ın yeni isimler olarak listeye girdiği MYK ile ilgili başarı dileklerini açıklayan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Sayın Genel Başkanımız olağan kurultayımız sonrasında Merkez Yönetim Kurulumuzu da belirledi. Başta Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı, Parti Sözcümüz Faik Öztrak ve Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke olmak üzere görev alan tüm partidaşlarımı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni MYK’da yer alan 5 kadın, CHP’nin kadına verdiği önemin de bir kanıtı olmuştur. Partimiz, yeni oluşan kadrolarıyla şimdi artık daha güçlü ve dinamik olarak yoluna devam edecektir.” dedi.