YERLİ ARAÇ TOGG KINIK’TA İLGİ ODAĞI OLDU

 1961 yılındaki ilk Yerli Otomobil girişiminden 60 yıl sonra, Türkiye’nin yerli otomobil markası olan TOGG tanıtım çalışmaları kapsamında İzmir Kınık'ta da vatandaşların beğenisine sunuldu. Hükümet Konağı önüne getirilen TOG...

Özgürses Gazetesi
11:48 -
Abone ol
YERLİ ARAÇ TOGG KINIK’TA İLGİ ODAĞI OLDU

 1961 yılındaki ilk Yerli Otomobil girişiminden 60 yıl sonra, Türkiye’nin yerli otomobil markası olan TOGG tanıtım çalışmaları kapsamında İzmir Kınık’ta da vatandaşların beğenisine sunuldu.
Hükümet Konağı önüne getirilen TOGG Kınık’ta 7’den 70’e herkesin ilgi odağı oldu. “Anadolu kırmızısı” rengi olarak geçen araca ilgi gösterenler TOGG ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer de hatıra fotoğrafı çektirirken TOGG’un Türkiye’nin gururu olduğunu belirterek; “Ülkemizin gururu olan TOGG, bugün Kınık’ımızda. Vatandaşlarımız da daha yakından görmek için burada bizimleler. Gerçekten de muhteşem bir otomobil. Kullanımı son derece keyifli ve konforlu. Tamamen milli ve yerli olan otomobilimiz için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, emeği geçen iş insanlarımıza, mühendislere ve herkese kalpten teşekkür ediyorum.” dedi.
Ayrıca TOGG’un belediye hizmet aracı olmasıyla ilgili Kınık Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında meclis üyelerinin de oy birliği ile karar alındı.