Aliağa’da ‘Telsizden Sesler Korosu’ndan muhteşem konser

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası kapsamında ‘Trafikte Her Yıl Daha İyiye’ sloganıyla bir yemek düzenledi. Düzenlenen yemekte ilçe emniyet müdürlüğü personelinden oluşan ‘Telsizden Sesler Korosu’ konser verdi. ...

Özgürses Gazetesi
08:56 -
Abone ol
Aliağa’da ‘Telsizden Sesler Korosu’ndan muhteşem konser

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası kapsamında ‘Trafikte Her Yıl Daha İyiye’ sloganıyla bir yemek düzenledi. Düzenlenen yemekte ilçe emniyet müdürlüğü personelinden oluşan ‘Telsizden Sesler Korosu’ konser verdi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Trafik Haftası kapsamında bir yemek organizasyonu düzenledi. Düzenlenen yemekte ilçe emniyet müdürlüğü personelinden oluşan ‘Telsizden Sesler Korosu’ konser verdi. Yemeğe İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Garnizon Komutanı Faruk Altun, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ile yöneticileri, muhtarlar, oda başkanları, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve davetliler katılım gösterdi.

Mehmet Balıkçıoğlu, “Sizlerin huzuru bizlerin gururudur”

Program saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Balıkçıoğlu, “Bizler sizlerin emir ve hizmetlerine, aziz Türk Milleti’nin her ferdinin akşam evinden çıkıp sabah sağ salim tekrar evine varabilmesi, Türk Bayrağı’nın altında tüten kutsal ocakların mutluluk içerisinde yaşayabilmesi için, bu uğurda her zorluğun üstesinden gelmek için yemin etmiş Tük Polis Teşkilatıyız. Sizlerin huzuru bizlerin gururudur. Bugün Aliağa İlçe Emniyet Müdürü olarak bu güzel erkânı burada görmekten büyük şeref ve onur duydum.” Dedi. Açılış konuşmasının ardından Aliağalı Şair Bahri Ar şiirini okudu. Daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü personeli ve vatandaşlardan oluşan halk oyunları ekibi bir gösteri sergiledi. Ardından sahne alan Telsizden Sesler Korosu türküleriyle davetlilere güzel bir akşam yaşattı.

Emeği geçenlere çiçek ve hediye takdimi yapıldı

Gecenin sonunda etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere çiçek ve hediye takdimi yapıldı. İlk olarak Koro Şefi Onur Haskan’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından hediyesi takdim edildi. Daha sonra Halk Oyunları Antrenörü Hakan Şen’e Kaymakam Ömer Karaman tarafından çiçek verildi. Ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz’a çiçek takdimi yapıldı. Ardından Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun tarafından Şair Bahri Ar’a hediyesi verildi. Daha sonra Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye hediye takdim etti.

Hediye takdim eden protokol üyeleri tek tek söz aldı. İlk olarak İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne konuşmasına başladı. Şahne, “Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik Haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğu bu etkinliğe iştirak etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Telsizden Sesler Korosu’nun emeğine sağlık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi. Daha sonra Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman söz aldı. Karaman, “Aliağa bu işte. Polis halk kaynaşması tam olarak budur. Aliağa halkı polisimizi seviyor. Polisimiz de gecesini gündüzüne katarak vatandaşımızın birliğini, dirliğini, asayişini sağlamak için çabalıyor. Bu güzel tabloyla gurur duyuyoruz.” İfadelerini kullandı. Ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar sözlerine başladı. Başkan Acar, “Trafik Haftası münasebetiyle emniyetimizin düzenlemiş olduğu Telsizden Sesler Korusu konserinde eğlenceli dakikalar geçirdik. Aliağa’mız sanayisiyle, doğasıyla, turizmiyle bambaşka olduğu gibi emniyetiyle de bambaşka. Başta İlçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm personelimizi kutluyorum. Hepinizin emeğine sağlık.” Şeklinde konuştu. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. KAYNAK:ÖZGÜRSES GAZETESİ