BAŞKANLARDAN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Koronavirüs önlemleri nedeniyle haftalardır evlerinde kalan ve geçtiğimiz pazar İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği 11.00- 15.00 saatleri arası sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve AK Parti...

Özgürses Gazetesi
03:57 -
Abone ol
BAŞKANLARDAN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Koronavirüs önlemleri nedeniyle haftalardır evlerinde kalan ve geçtiğimiz pazar İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği 11.00- 15.00 saatleri arası sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel sürpriz yaptı. Başkanlar parklarda ve ilçe merkezinde yürüyüşe çıkan annelere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca tüm vatandaşlara maske ve dezenfektan malzemesi dağıttı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında günlerden beri evlerinde bunalan 65 yaş üstü vatandaşlar, ilk defa geçtiğimiz Pazar 11.00-15.00 saatleri arasında dışarıya çıkıp, güneşli havanın keyfini çıkardılar. Eski günlerde olduğu gibi parkları şenlendiren ve gönüllerince banklarda oturan 65 yaş üstü vatandaşların tarihi kent Bergama’da yaptıkları gezilerde maske ve dezenfektan malzeme gibi ihtiyaçları Bergama Belediyesi ile AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı tarafından karşılandı. Ayrıca Belediye Başkanı Hakan Koştu ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel Anneler Günü münasebetiyle tüm annelere çiçek dağıttı.

Anneler Günü münasebetiyle bu özel günde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tarafından çok anlamlı  ziyaret gerçekleştirildi. 1993 yılında Şırnak Cizre’de şehit olan Mustafa Yılmaz’ın annesi Fatma Yılmaz’a gerçekleştirdi. Vatanımız uğruna canını feda eden kahraman şehidimizin annesi ile bir süre sohbet eden ve anılarını dinleyen Başkan Koştu, bizlere emanet şehit annesinin şahsında tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Ayrıca  şehit annesi Firdes Eroğlu’nu da telefonla arayan Başkan Koştu anneler günü kutladı.

BAŞKAN GÜZEL: “HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Hanelerimizin direği, başımızın tacı büyüklerin her zaman yanında olduklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, “Büyüklerimiz günlerdir evlerinde ve çok sıkıldıklarını biliyoruz. Ancak, devletimizin almış olduğu tedbirler, onlar için. Çok şükür ki; ülkemizde Koronavirüs ile mücadele çok başarılı ve şuan için çok iyi bir seyir izliyor. Dışarı çıkan büyüklerimizi hem belediyemiz hem de ilçe teşkilatı olarak yalnız bırakmadık. Vatandaşlarımıza maske ve dezenfektan malzemesi dağıttık. Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerimize çiçek takdim edip biraz olsun bu zor günlerde kendilerine moral olmak istedik.  Büyüklerimizi geçtiğimiz bu zorlu günlerde yalnız bırakmayacağız. Hep birlikte tedbirlere ve kurallara riayet ederek bu illetten her birlikte kurtulacağız” dedi.