Muhasebeciler haftası etkinlik ile kutlandı

Muhasebeciler haftası dolayasıyla düzenlenen kahvaltı programına Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Lütfi Kolat, Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç, Gonca Harman, Genel Sekreter Gülay...

Özgürses Gazetesi
01:14 -
Abone ol
Muhasebeciler haftası etkinlik ile kutlandı

Muhasebeciler haftası dolayasıyla düzenlenen kahvaltı programına Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Lütfi Kolat, Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç, Gonca Harman, Genel Sekreter Gülay Koç, Ticaret Sicil Müdürü Emin Durcak, Bergama Vergi Dairesi Müdür Vekili Şenay Pınargözü, Bergama SGK Müdürü Mesut Toker,bölgemiz muhasebeciler ve mali müşavirleri katıldı.

Muhasebeciler haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileten Bergama Ticaret Odası Genel Sekreteri Gülay Koç: “Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olmak üzere birçok kurum ve kuruluşa vergi ve sosyal güvenlik bildirimleri ve diğer mali bildirimler ile ilgili veri akışı, beyanların tanzimi ve gönderimi siz meslek mensuplarımız tarafından yapılmaktadır. Kamu yararına sürekli yüksek kalitede hizmet sağlayan muhasebe mesleğini büyük özveri ile ileyerine getiren, işverenlerimizin, şirketlerimizin 1. Derecede temsilcisi sizlerin Muhasebeciler haftanızı kutlarım” diyerek sözü Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lütfi Kolat’a bıraktı.

Muhasebeciler haftasını kutlayan Kolat, gelen konuklara teşekkürlerini ileterek Ticaret Odasının her zaman yanlarında olduğunu söyledi.