BERGAMALI ÖĞRENCİLER YGS’YE HAZIR  

  Dershanelerin kapatılması kararı sonrası üniversite sınavlarına girecek olan öğrencilere, hazırladığı yardım yönetmeliği doğrultusunda 'Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nde ücretsiz "Üniversiteye hazırlık kursu" açan Bergama ...

Özgürses Gazetesi
12:57 -
Abone ol
BERGAMALI ÖĞRENCİLER YGS’YE HAZIR   

 

Dershanelerin kapatılması kararı sonrası üniversite sınavlarına girecek olan

öğrencilere, hazırladığı yardım yönetmeliği doğrultusunda ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde ücretsiz “Üniversiteye hazırlık kursu” açan Bergama Belediyesi Pazar günü yapılacak YGS sınavı öncesinde öğrenciler için motivasyon etkinliği düzenledi.

 

Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yürütülen proje ile ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrenciler sınav öncesi stres attı. Bergama Belediyesi Kent Orkestrası müzisyenlerinin birbirinden güzel ezgileri ile eğlenen öğrenciler oldukça keyifli bir zaman geçirdi. Bergama Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Erkin Sabancı ve Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Ergüner’in de öğrencileri yalnız bırakmadığı etkinliğin sonunda öğrenciler üzerinde “Yerim seni YGS” yazılı bir pasta kesti.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Sınav öncesi motivasyonun oldukça önemli olduğunu belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç Pazar günü YGS’ye girecek öğrenciler için yayınladığı mesajda “Dershanelerin kapatılması özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için sıkıntılı bir süreç başlatmıştı. Bergama Belediyesi olarak bu süreçte açmış olduğumuz ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu ile öğrencilerimizin yanında olmaya onlara destek olmaya çalıştık. Ümit ediyorum ki Pazar günü gerçekleşecek olan YGS sınavında tüm öğrencilerimiz istedikleri ve hak ettikleri puanları alarak iyi üniversitelerde istedikleri bölümleri kazanırlar.  YGS sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

 

Öğrencilere sınavda başarı dileyen Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Ergüner ise Halk Eğitim Merkezi olarak özellikle eğitim konusunda her daim öğrencilerin yanında olduklarını ve her zaman destek olacaklarını dile getirdi. Ergüner, “Zorlu bir sürecin sonunda çalışmaların sonucunu eminim ki tüm öğrencilerimiz alacaktır. Açmış olduğumuz bu kursta başta Bergama Belediyesi olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.