Bergama Belediyesi Nergis çiçeği dağıttı

Üç ayların başlangıcı ve Sevgi Haftası münasebetiyle Bergama Belediyesi tarafından Nergis çiçeği dağıtılarak, vatandaşlara sevgi dolu günler temennisinde bulunuldu. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Birlik ve beraberliğe her zamankinde...

Özgürses Gazetesi
07:48 -
Abone ol
Bergama Belediyesi Nergis çiçeği dağıttı

Üç ayların başlangıcı ve Sevgi Haftası münasebetiyle Bergama Belediyesi tarafından Nergis çiçeği dağıtılarak, vatandaşlara sevgi dolu günler temennisinde bulunuldu. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve muhabbetler diliyorum” dedi.

Mis gibi kokusu ile sevgi ve muhabbetin sembolü olan kırılgan yapısı ile adeta sevginin vazgeçilmezi nazın habercisi olan Nergis çiçekleri ile belediye personelini karşılarında gören vatandaşlar, sevinçlerini gizleyemedi. Üç ayların başlangıcı ve Sevgi Haftası münasebetiyle çiçek dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Evde bakım hizmeti alan büyüklerimiz, devlet hastanemiz, meslek odaları, siyasi partiler, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi eğitmenleri ve öğrencilerine mis kokulu Nergis çiçeği dağıtarak sevgi dolu günler temennisinde bulunduk. Üç ayların ve Sevgi Haftası’nın tüm hemşehrilerimize sağlık, muhabbet ve sevgi getirmesini Allah’tan niyaz ederim” dedi.