DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Volkan Çeçen ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektör Pro...

Özgürses Gazetesi
04:40 -
Abone ol
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Volkan Çeçen ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Adnan Kasman’a Prof. Dr. Özkan Yıldız eşlik etti.

 

Yapılan ziyarette Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 15 Ağustos’ta görevine başlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman’a başarılar diledi. Ayrıca ziyarette Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu’nda Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Lojistik Programları üzerine eğitim için öğrenci alımına başlanılmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman yapılan ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, Bergama’nın coğrafyası, tarihi ve kültürel mirasları ile önemli bir noktada olduğunu ifade etti.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu’nda, Bilgisayar Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği ile İş Makineleri Operatörlüğü Programları ile eğitim öğretim devam ediyor.