METEOROLOJİDEN ALİAĞA İÇİN YENİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Aliağa için yeni bir yağış uyarısında bulundu. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre Aliağa ve çevresinde devam eden yağışların etkisini bir hafta daha sağanak olarak sürdürmesi bekleniyor. Meteoroloji 2....

Özgürses Gazetesi
03:08 -
Abone ol
METEOROLOJİDEN ALİAĞA İÇİN YENİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Aliağa için yeni bir yağış uyarısında bulundu. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre Aliağa ve çevresinde devam eden yağışların etkisini bir hafta daha sağanak olarak sürdürmesi bekleniyor.

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin resmi internet sayfasından elde edilen bilgilere göre Aliağa ve çevresinde etkili olması beklenen yağışlar zaman zaman şiddetini arttırarak kuvvetli sağanak yağışa dönüşecek. Aliağa’da hava sıcaklığı 5 ila 13 dereceler arasında değişiklik gösterecek. 15 Ocak 2019 Salı günü ise karla karışık yağmur bekleniyor.

Yetkililer, kuvvetli olması beklenen yağışların oluşturabileceği ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği yönünde de vatandaşlara uyarılarda bulundu.

ALİAĞA’DA TAHMİN EDİLEN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU

11 Ocak 2019 Cuma: Hava kuvvetli sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 13, en düşük 10 derece olacak

12 Ocak 2019 Cumartesi: Hava sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 11, en düşük 8 derece olacak

13 Ocak 2019 Pazar: Hava çok bulutlu, sıcaklık en yüksek 10, en düşük 6 derece olacak

14 Ocak 2019 Pazartesi: Hava sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 11, en düşük 5 derece olacak

15 Ocak 2019 Salı: Hava karla karışık yağmurlu, sıcaklık en yüksek 9, en düşük 7 derece olacak