ALTO ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Aliağa Ticaret Odası Aralık ayı meclis toplantısı Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’in katılımı ile gerçekleşti. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, ALTO M. Ender Özer Seminer Salonunda düzenlenen Aliağa Ticaret Odası’nın yılın s...

Özgürses Gazetesi
09:24 -
Abone ol
ALTO ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Aliağa Ticaret Odası Aralık ayı meclis toplantısı Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’in katılımı ile gerçekleşti.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, ALTO M. Ender Özer Seminer Salonunda düzenlenen Aliağa Ticaret Odası’nın yılın son meclis toplantısına katıldı.

Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Uğur Akyıldız başkanlığında düzenlenen toplantının açış konuşmasını Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk gerçekleştirdi.

Başkan Ertürk konuşmasında Kaymakam Güney’e meclis toplantısına katılarak onurlandırdığı için teşekkür ederek, “Kurum, kuruluş ve STK’ların birbirleriyle diyalog halinde ve uyumlu çalışması düşüncesine katkı sağlayarak toplantımızda bizlere eşlik ettiğiniz için tüm Oda üyelerim adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ertürk, meclis toplantısının devamında Kasım ayına ilişkin gündemdeki konular ile ALTO tarafından yürütülen proje ve faaliyetleri paylaşarak, Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik, ticari ve sosyal sorunları hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

Aliağa Ticaret Odası’nın yılın son meclisinde meclis ve meslek komitesi üyeleriyle bir araya gelen Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, “Yeni bir seçim süreci yaşadınız, seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sanayi ve ticarette ülkemizin en önemli şehirlerinden biri olan Aliağa’mıza geleli üç ay kadar bir zaman oldu. Oda başkanımızın da dediği gibi Aliağa ülke ekonomisine büyük katkı sağlamakta. Ticaret Odaları da ticari hayatın içinde önemli bir yer tutuyor. Bu noktada sizlerde sanayi ve ticaretin içinden gelenler olarak üyelerinizin nabzını tutuyor, ticaret ve sanayinin işleyişini en iyi sizler biliyorsunuz. Şehirdeki kurum, kuruluş ve STK’ların birbirleriyle iş birliği ve uyumlu çalışması ile ilçemizin daha ileriye gitmesi ivme kazanır. Bende burada görev yaptığım sürece tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi sizlerle de iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğim. Sorunların çözüm noktasında elimizden geldiği kadar katkı yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Toplantı sonunda ALTO meclis üyeleri yaşadıkları sorunlar hakkındaki düşüncelerini Kaymakam Zekeriya Güney’e aktardılar.