ALİAĞA BELEDİYESİ 3 BİNE YAKIN HABERLE GÜNDEM OLDU  

İzmir’in şirin ilçesi Aliağa’nın, Ocak ayından bu yana birçok farklı konuda yazılı mecralarda 10 binden fazla haberle gündeme geldiği belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress’in iki bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile de...

Özgürses Gazetesi
12:44 -
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYESİ  3 BİNE YAKIN HABERLE  GÜNDEM OLDU   

İzmir’in şirin ilçesi Aliağa’nın, Ocak ayından bu yana birçok farklı konuda yazılı mecralarda 10 binden fazla haberle gündeme geldiği belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress’in iki bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan incelemesinde, Aliağa hakkında çıkan haberler içinde Aliağa Belediyesi ile ilgili ise toplam 2 bin 886 haber yayınlandığı tespit edildi. Aliağa Belediyesi hakkında basında çıkan haberlerde, ilçede yapılan yeşillendirme çalışmalarının öne çıktığı saptandı.

 

Aliağa’nın çevreci Belediye Başkanı Serkan Acar hakkında çevre ve trafik düzenleme çalışmaları ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar başta olmak üzere yılbaşından bu yana yazılı mecralarda toplam 971 haber çıkarken, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz’ın da 200 haberde isminin geçtiği belirlendi.