Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Yapılan asılsız haberler için yasal hakkımı kullanacağım”

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen Belediyesi'ne bağlı META Su İnşaat Taşımacılık Unlu Mamuller Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne kendisini müdür olarak atadığı ve 10 bin lira maaş aldığı iddialarına ilişkin y...

Özgürses Gazetesi
11:06 -
Abone ol
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Yapılan asılsız haberler için yasal hakkımı kullanacağım”

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen Belediyesi’ne bağlı META Su İnşaat Taşımacılık Unlu Mamuller Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne kendisini müdür olarak atadığı ve 10 bin lira maaş aldığı iddialarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Aksoy, açıklamasında “Yapılan asılsız haberler için yasal hakkımı kullanacağım” dedi.

BAŞKANLIK MAAŞIMI BAĞIŞLIYORUM

Çıkan haberlere sert tepki gosteren Serdar Aksoy yaptığı açıklamada, “Bir takım medya organlarında belediyemize ait şirketlerden aylık aldığıma dair haberler yapılmaktadır. Belediyemize ait şirketlerden Huzur Hakkı ya da başka bir ad altında hiçbir ücret almadığım gibi Belediye Başkanlığı’ndan almış olduğum aylığımı da hayır kurumlarına bağışladığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Tarafımı yıpratmak adına bu tür asılsız haberleri yapanlar hakkında yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağımı bildirir, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.