“Halkımıza Gönlümüz De Kapımız Da Hep Açık”

Yaz sezonu hazırlıklarına aralıksız ve yoğun tempoda devam eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu bir ilçe için çalışmalarını her alanda sürdürüyor. Büyükşehir Yasasıyla köylerin ve Çanda...

Özgürses Gazetesi
01:26 -
Abone ol
“Halkımıza  Gönlümüz De Kapımız Da Hep Açık”

Yaz sezonu hazırlıklarına aralıksız ve yoğun tempoda devam eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu bir ilçe için çalışmalarını her alanda sürdürüyor. Büyükşehir Yasasıyla köylerin ve Çandarlı’nın mahalle konumunda Dikili Belediyesi’nin sorumluluk alanına girmesinin ardından, tüm hizmetleri eksiksiz olarak yerine getiren Başkan Tosun, halkla bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını tek tek dinliyor.
Vatandaşlar memnun
Vatandaşlarla birebir görüşerek, sorunlarını ve taleplerini anında ilgili birimlere aktaran Başkan Tosun, sorunların en sağlıklı ve en kısa sürede çözümünü sağlıyor. Halkın talepleri kadar sorunlarını çözme yolunda atılan her adımın önemine dikkat çeken Başkan Tosun, “Dikilimizi hep birlikte yönetmek için her düşünceye çok önem veriyoruz. Halkımızın sorunlarını çözmek için dört bir koldan, gece gündüz demeden 24 saat çalışıyoruz” dedi. Mahallelerinde eksikleri gidermek için Belediye Birimleri’nin çalışmalarından dolayı teşekkürlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Tosun’un halkın dilinden anlayan bir Belediye Başkanı olduğunu ifade ederek şöyle konuştular; “Başkanımız, halkın sorunlarına ortak olup ve tüm talepleri değerlendirmeye alarak bizlere yakın ilgi gösteriyor. Bu yaklaşımından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ederiz. Sürdürdüğü başarılı çalışmaların devamını dileriz”
“Önce halkımız, sonra ilçemiz ve İzmir kazanacak”
Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini ilçenin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Tosun, “Biz vatandaşlarımızın isteği ve desteği ile bu göreve geldik. Belediyeciliğimizde her zaman insanlarımızın arasında olmak gerektiği anlayışında olacağız. Çalışmalarımızda tüm halkımızın fikirlerini alarak, Dikili’nin merkezinden Çandarlı’ya, Çandarlı’dan tüm köylere kadar karış karış tüm ilçemizi kucaklayıp katılımcı demokrasi anlayışı ile yönetim sergileyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi tüm halkımıza belediyemizin kapısı her zaman açıktır. Buradan tekrar ifade etmek isterim ki, hemşerilerimizle el ele vererek ilçemizi her alanda ve adımda daha da ileri taşıyacağız. Katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışla ile önce halkımız sonra ilçemiz ve İzmir kazanacak” şeklinde konuştu.