BERGAMA YTCM DERNEĞİ’NDEN BERTO’YA ZİYARET!

Bergama Yörük, Türkmen, Çepni ve Muhacirler Derneği (Bergama YTCM) Başkanı Rahim Yalçın, Derneğin Kılıç-Kalkan oyunlarından sorumluları Hasan Hüseyin Şenol, Zeki Koparan, Folklordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Uysal,Kadın Kollar...

Özgürses Gazetesi
12:26 -
Abone ol
BERGAMA YTCM DERNEĞİ’NDEN BERTO’YA ZİYARET!

Bergama Yörük, Türkmen, Çepni ve Muhacirler Derneği (Bergama YTCM) Başkanı Rahim Yalçın, Derneğin Kılıç-Kalkan oyunlarından sorumluları Hasan Hüseyin Şenol, Zeki Koparan, Folklordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Uysal,Kadın Kolları Başkanı Bahar Uysal, Cirit oyunlarından sorumlu Nihat Zeytin ve Bergama Fevzipaşa Cemevi Derneği Başkanı Hasan Tosun Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Yönetimi, Başkan Ürper’e derneğin kuruluş, amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. En büyük dileklerinin ilçemizde tarihi geçmişi yüzlerce yıla dayanan bu güzel kültürü yaşatmak ve devam ettirip sonraki nesillere aktarılmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Bergama’nın gelişimi ve tanıtımı kapsamında her türlü yardımlaşma ve dayanışmanın içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirten Dernek Üyeleri Başkan Fikret Ürper’e ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.