KINIK’TA TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176’INCI YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Emniyet teşkilatımızın her kademesi...

Özgürses Gazetesi
01:00 -
Abone ol
KINIK’TA TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176’INCI YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Kınık İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt’ün Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan törende pandemi tedbirleri gözetilerek saygı duruşunda bulunulup, ardından istiklal marşı okundu.

Programa, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer başta olmak üzere değerli emniyet teşkilatı çalışanları,  kamu kurumu amirleri ve sivil toplum kuruluşu amirleri katılım sağladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Kınık İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, “Türk Polisi olarak Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Doğruer’den Emniyet Teşkilatı’na Teşekkür

Törenin ardından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer emniyet personellerini ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Huzur ve güvenliğin teminatı polis teşkilatımız, doğruluk ve dürüstlük ilkeleri ışığında hukukun ve demokrasinin üstünlüğünü, yasalar çerçevesinde hakim kılmak için her türlü gayreti gösterme azim ve kararlılığı içindedir. Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum. Gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Cuma namazına müteakiben tüm şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okunmasıyla tören son buldu.