EGE MADEN İHRACATÇI BİRLİKLERİ BAŞKAN ADAYINDAN BERTO’YA ZİYARET

Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkanı İbrahim Alimoğlu, Ege Maden İhracatçı Birlikleri'nin Nisan ayında yapılacak olan seçiminde Başkan Adayı olarak Bergama Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Bergam...

Özgürses Gazetesi
12:10 -
Abone ol
EGE MADEN İHRACATÇI BİRLİKLERİ BAŞKAN ADAYINDAN BERTO’YA ZİYARET

Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkanı İbrahim Alimoğlu, Ege Maden İhracatçı Birlikleri’nin Nisan ayında yapılacak olan seçiminde Başkan Adayı olarak Bergama Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Genel Sekreter Gülay Koç’un ev sahipliği yaptığı ziyarete, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, Başkan Yardımcısı Faik Tokatlıoğlu, Hasan Burak Alimoğlu, Bergama Granitçiler Derneği Başkanı Burak Ürper ve bölgedeki işletmeciler Yücel Turhan, Murat Ensar ve Abdullah İnkaya katıldı.
Görüşmede konuşan Başkan Ürper; “Bölge olarak ihracat kalemlerimiz arasında Granit, çok büyük bir paya sahip. Bu yüzden Ege Maden İhracatçı Birlikleri Yönetimi içerisinde bölgemizden birinin yer alması bizleri çok mutlu eder” dedi ve Başkan Adayı Alimoğlu’na iyi bir seçim olması dileklerini iletti.