ALTO’NUN MESLEKİ EĞİTİM VE MYK BELGESİ FIRSATI DEVAM EDİYOR

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi ve kent genelinde iş arayan vatandaşlara mesleki eğitim veri...

Özgürses Gazetesi
12:09 -
Abone ol
ALTO’NUN MESLEKİ EĞİTİM VE MYK BELGESİ FIRSATI DEVAM EDİYOR

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi ve kent genelinde iş arayan vatandaşlara mesleki eğitim verilerek mesleki yeterlilik belgesi almalarını amaçlayan projeye ilginin yoğun olması nedeniyle devam ediliyor.

Aliağa’da makine bakım alanında ücretsiz eğitim verilerek nitelikli insan gücünün yetiştirilmesini sağlayan proje; ilgili alanı meslek edinmek isteyen işsiz kişilere herhangi bir ücret ödemeden, çalışanlara ise devlet teşvikinden faydalandırarak mesleki yeterlilik belgesini edinmeleri avantajını da kapsıyor.

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunu olan kişiler başvurabilecek ve eğitim süresi günde 8 saat olmak üzere 5 gün boyunca toplam 40 saat olacak. Eğitimi başarı ile tamamlayan adaylar daha sonra makine bakım alanında mesleki yeterlilik sınavına girerek sınavda başarılı olmaları halinde belgeyi almaya hak kazanacaklar.

Makine Bakım alanında mesleki eğitim ve belgelendirme sürecini kapsayan projeye katılmak isteyenlerin, başvuru ve detaylar için Aliağa Ticaret Odası iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin:

02326551991 Dh.5

Seçil Şahin

Eğitim ve Sosyal Hizmetler Memuru