AYDIN ŞİMŞEK UNUTMADI!

Aliağa'nın tanınmış iş adamlarından Aydın Şimşek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Mozaik Restaurant'ta düzenlediği sabah kahvaltısında Aliağa'nın yere...

Özgürses Gazetesi
02:59 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK UNUTMADI!

Aliağa’nın tanınmış iş adamlarından Aydın Şimşek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Mozaik Restaurant’ta düzenlediği sabah kahvaltısında Aliağa’nın yerel basınıyla bir araya gelen Şimşek,  basının sorun ve isteklerini dinledi.

Samimi bir havada geçen buluşmada Aydın Şimşek şunları dile getirdi.”Kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenen basın çalışanları, demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Gazetecilik mesleği çok zor ve kutsal bir meslektir. Bu mesleği icra eden basın çalışanları zor şartlarda mesai yapmaktadırlar. Her türlü olumsuzluklara rağmen mesai mevhumu olmaksızın koşturan tüm basın çalışanlarına kolaylıklar diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyor ve başarılar diliyorum. Ayrıca görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum.”dedi.

Basın mensupları,  Aydın Şimşek’in bu nazik davranışından ve böyle bir günde hatırlandıklarından dolayı Şimşek’e teşekkürlerini ilettiler.