Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatından Gazeteciler Günü etkinliği

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve ilçe teşkilatı yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahve Deryası'nda AK Parti teşkilatı tarafından gerçekleştirilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğine AK Part...

Özgürses Gazetesi
07:19 -
Abone ol
Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatından Gazeteciler Günü etkinliği

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve ilçe teşkilatı yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahve Deryası’nda AK Parti teşkilatı tarafından gerçekleştirilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğine AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Siyasi ve Hukuki İşler sorumlusu Erdoğan Demirhan, Tanıtım Medya sorumlusu Metin Aksoy, Ekonomiden sorumlu Aydın Şimşek, Yerel Yönetimler sorumlusu Kerim Taşçı, Ar-Ge’den sorumlu Hayrullah Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Demir ve Dış İlişkiler sorumlusu Mustafa Hıdıroğlu katıldı.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, şunları dile getirdi. “Aliağa’mız da her geçen gün yerel basınımızın sayısı artıyor. Buda beni çok mutlu ediyor. Daha özgür çalışabileceğiniz bunu çok net söylüyorum siyasi ve ticari baskılarında olmayacağı çok idealist bir niyetle söylüyorum ki; inşallah o günleri de hep beraber göreceğiz. Şuan bir aşamaya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah daha iyi aşamalara da  birlikte geleceğiz. Sizlerin daha rahatça çalışabileceği ortamların olacağı, fikrinizi net ortaya koyabileceğiniz günler diliyorum.” Dedi.

İlçe Başkanı Akbulut’un konuşmasının ardından, Tanıtım Medya sorumlusu Metin Aksoy, yerel basımızın siz güzide temsilcilerini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda birlikte hareket edip Aliağamız ve ülkemiz için yapacağımız çalışmalarda sizlerinde bize verdiği ve vereceği destekler bizleri mutlu ediyor. Çalışan Gazeteciler Gününüzü bir kez daha kutluyor, birlikte olacağımız güzel günler diliyorum.”şeklinde konuştu.

Basının önemine değinen Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek ise “Bu gün hepimizin günü. Günümüzde facebook gibi sosyal paylaşım ağları etkin olsa da ben basınsız ve gazetesiz iyi bir iletişimin olmayacağına inanıyorum. Özellikle yerel basınımız şehrin sorunları ve istekleri doğrultusunda en iyi aktaran iletişim mekanizmalarındır. Tekrar hepinizin gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek basına ve özelliklede yerel basına destek olunması gerektiğinin altını çizdi.