Hamdi Erdem: “Sandıklardan çıkacak, sarı listenin ışığı tüm Aliağa’mızı aydınlatacak”

12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Aliağa Ticaret Odası seçimlerinde başkanlığa aday olacağını geçtiğimiz günlerde düzenledikleri aday tanıtım toplantısı ile duyuran ALTO Başkanvekili Hamdi Erdem ve ekibi çalışmaları...

Özgürses Gazetesi
03:03 -
Abone ol
Hamdi Erdem: “Sandıklardan çıkacak, sarı listenin ışığı tüm Aliağa’mızı aydınlatacak”

12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Aliağa Ticaret Odası seçimlerinde başkanlığa aday olacağını geçtiğimiz günlerde düzenledikleri aday tanıtım toplantısı ile duyuran ALTO Başkanvekili Hamdi Erdem ve ekibi çalışmalarına meslek komitelerini ve meclis üyelerini tanıtma toplantısıyla devam etti.

Aliağa Ticaret Odası seçimlerine Sarı liste ile girecek olan ALTO Başkanvekili Hamdi Erdem ve ekibi, Aliağa’da faaliyet gösteren bir otelde geniş katılımlı kahvaltılı toplantıda meslek komitelerini ve meclis üyelerini tanıttı.

“Gideceği yeri bilmeyen yelkenliye, rüzgârlar bile yardımcı olamaz”

“Dünya ve Türkiye ekonomisi yeni bir döneme girmiş bulunmakta. Bu dönemde kendini yenilemeyen hiçbir kurum veya kuruluş işlevlerini doğru, Üretken, verimli olarak yerine getiremez, başarılı olamaz.” diyerek sözlerine başlayan Hamdi Erdem konuşmasına şöyle devam etti: “Klasik, pasif, sorunları çözmek yerine öteleyen, yönetim anlayışlarının, hiçbir yararı olamaz. Çünkü ‘Gideceği yeri bilmeyen yelkenliye, rüzgârlar bile yardımcı olamaz.’ Arkadaşlarımızla zamanın ve çağın gereklerine uygun, değişime ve yeniliklere açık, işbirliği ve katılımı önde tutan yönetim anlayışıyla yola çıktık. En büyük gücümüz, sizler olacaksınız. Sizlerin fikir ve önerileriyle, bizlerin deneyim ve yenilikçi gücüyle, aldığımız sorumlulukları, yerine getirerek, birlikte yönetimle Aliağa’mızın ve ülkemizin ekonomisine katkı sunmak için var gücümüzle çalışacağız.”

“Sorunları ötelemek ve mazeret üretmek için değil, çözüm üretmek için geliyoruz”

“Sorunları ötelemek ve mazeret üretmek için değil, Üyelerimizin, istekleri ve dilekleri doğrultusunda, ticari faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve proje bazlı çalışmalar, yapmak için geliyoruz.” Diyen Erdem şöyle devam etti. “ Araştıracağız, üyelerimizi bilgilendireceğiz. ARGE çalışmalarımızla üyelerimizin teşvik uygulamalarından en yüksek ölçüde, yararlanmasını sağlayacağız. Kamu Kurum ve kuruluşlarıyla, işbirliği ve Koordinasyon içinde, üyelerimizin, ulusal ve uluslararası ticaretlerinde, öncülük yapacak, sorunlarını çözmekte, yanlarında olacağız.”

Aliağa Ticaret Odamızın gücünü, tüm üyelerimize hissettirecek bir döneme hazır olun”

Sarı liste olarak, Aliağa Ticaret Odası Seçimlerinde aday olduklarını bir kez daha hatırlatan Hamdi Erdem: “ Biz, sizlerle birlikte güçlüyüz. Birlikte başaracağız. Bize inanın ve bize güvenin. Sandıklardan çıkacak, sarı listenin ışığı tüm Aliağa’mızı aydınlatacak. Yönetim anlayışımızın temeli, üyelerimizin haklarına saygı, her platformda üyelerimizin haklarını korumak ve hak arayışlarında yanlarında olmaktır. Biz, merkezinde üyelerimizin olduğu, yeni, dinamik ve akılcı yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizler, hedeflerimiz, vizyonumuz, cesaretimiz ve projelerimiz ile değişime hazırız. Bölgenin ve hatta ülkemizin, en önde gelen Aliağa Ticaret Odamızın bu büyük gücünü, tüm üyelerimize hissettirecek bir döneme hazır olun.”

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.