ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR MAZBATASINI ALDI!

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Aliağa Belediye Başkanlığına seçilen Serkan Acar, dün itibariyle mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen Serkan Acar...

Özgürses Gazetesi
09:45 -
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR MAZBATASINI ALDI!

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Aliağa Belediye Başkanlığına seçilen Serkan Acar, dün itibariyle mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen Serkan Acar, kalabalık bir vatandaş grubu tarafından alkışlar ve sloganlarla karşılandı.

31 Mart Yerel Seçimlerinden 27 Bin 785 oy ile üst üste ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Serkan Acar, dün İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Acar’ı mazbata töreninde; MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın, iki partinin ilçe yöneticileri, göreve yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve ailesi yalnız bırakmadı. Serkan Acar’ın İlçe Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını almasının ardından yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile yedek listede yer alan meclis üyelerine de mazbataları verildi.

“Bundan sonra da kaybedilecek vaktimiz yok”

İlçe Seçim Kurulu’ndaki mazbata töreni sonrası Belediye Başkanı Serkan Acar ve beraberindekiler Aliağa Belediyesi’ne geçti. Serkan Acar, Aliağa Belediyesi önünde kalabalık bir vatandaş grubu tarafından alkışlar ve sloganlarla karşılandı. Acar, belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Bu mazbata şahsıma verilen bir mazbata değil. Bu mazbata Aliağa Halkına verilen bir mazbata. Bu mazbata Aliağa’da yaşayan mazlumlara, yetimlere, öksüzlere verilen bir mazbata. Biz bu bilinçle hem Aliağa’mızı hem Aliağa’da yaşayan mazlumlarımızı inşallah en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan sonra da kaybedilecek vaktimiz yok. Bir gün bile bizim için çok önemli. Aliağa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.