GÜÇ”SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI İŞBİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ”

Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, sanayi esnafıyla sabah kahvaltısında buluştu. Projelerini sanayi esnafıyla paylaşan Güç, “Aliağa’da emek veren sanayi esnafımızın sorunlarını, taleplerini dinlemeye, kendi hedeflerimizi...

Özgürses Gazetesi
12:49 -
Abone ol
GÜÇ”SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI İŞBİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ”

Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, sanayi esnafıyla sabah kahvaltısında buluştu.

Projelerini sanayi esnafıyla paylaşan Güç, “Aliağa’da emek veren sanayi esnafımızın sorunlarını, taleplerini dinlemeye, kendi hedeflerimizi sizlerle paylaşmaya geldik” dedi.

Başka Adayı Çağatay Güç’e sorularını ileten sanayi esnafı, “Yapı denetimlerinin yapılmadığını görüyoruz. Harcırahlar çok fazla, işçinin, esnafın bu giderleri karşılaması mümkün değil. Başkan olursanız bu konuda neler yapabilirsiniz” diye sordu.

Bir başka esnaf ise “sanayimizin en önemli sorunu su ve güvenlik” diyerek çözüm istedi.

SANAYİ ESNAFININ SU SORUNUNU İŞBİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ

Başkan Adayı Çağatay Güç, “Bu konuda Belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız.

Esnafımızın ATM, su, güvenlik ve sağlıkla ilgili sorunları olduğunu iyi biliyorum. İlgili kurumlarla iş birliği içerisinde sorunlarımızı çözeceğiz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte sanayi esnafının su sıkıntısını gidereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ dan sözümüzü aldık. Belediyecilik cesaret işidir. Biz de halkın ihtiyaçlarını gidermek için her türlü adımı atmaya hazırız” dedi.

Belediye harçlarının çok yüksek olduğunu dile getiren Güç, “Menemen ve Aliağa arasında en az üç kat fark var. Belediye giderleri vatandaşın cebinden çözülmek isteniyor. Ekonomik krizin esnaf üzerindeki etkilerini azaltmak için, harçları düşürmek öncelikli hedefimiz. Aliağa’nın zenginliği bu kentteki herkese yeter. Sizlerin talepleri bizim yol haritamız olacak” diye konuştu.

Kahvaltının ardından CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, esnaf ziyaretlerinde bulundu.