BERTO YÖNETİMİ FİKRET ÜRPER’İ ZİYARET ETTİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Göksel Özüak, Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Selçuk Kor, Salim Zeki Kurşun ve Genel Sekreter Gülay ...

Özgürses Gazetesi
04:10 -
Abone ol
BERTO YÖNETİMİ FİKRET ÜRPER’İ ZİYARET ETTİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Göksel Özüak, Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Selçuk Kor, Salim Zeki Kurşun ve Genel Sekreter Gülay Koç, geçmiş dönem Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’i iş yerinde ziyaret etti.
Ziyarette, 2013-2022 yılları arasında Bergama Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ürper ile fikir alışverişinde bulunulurken, bölgedeki ekonomik gelişmeler hakkında da değerlendirmeler yapıldı.
Fikret Ürper’in ziyaret için BERTO Yönetimi’ne teşekkür ettiği görüşmede sözü alan BERTO Başkanı Kolat; “Kendi vizyonumuz ile ilerlerken Bergama Ticaret Odası’nın bugün bulunduğu konumda olmasında emeği olan siz kıymetli başkanlarımızın öneri ve görüşlerine büyük önem veriyor ve hem odamıza, hem de bizlere kattığınız değerler için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum” dedi.