YÖRÜKLER DERNEĞİ’NDEN, ESNAF ODASI BAŞKANI SERDAR BERK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aliağa Yörükler Derneği, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Serdar Berk ‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oda binasında gerçekleşen ziyarete Aliağa Yörükler Derneği Başkanı Erhan Küçük ve Yönetim Kur...

Özgürses Gazetesi
09:33 -
Abone ol
YÖRÜKLER DERNEĞİ’NDEN, ESNAF ODASI BAŞKANI SERDAR BERK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aliağa Yörükler Derneği, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Serdar Berk ‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oda binasında gerçekleşen ziyarete Aliağa Yörükler Derneği Başkanı Erhan Küçük ve Yönetim Kurulu üyeleri  katıldı.

Aliağa Yörükler Derneği, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Serdar Berk ‘e hayırlı olması temennilerini ilettiler. Sohbet havasında geçen ziyarette Dernek Başkanı Erhan Küçük, Başkan Serdar Berk’e Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün efe kıyafeti ile resmedilmiş tablosunu ve Yörüklerin sembolik Tartamak’ı hediye etti.

Oda Başkanı  Serdar Berk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yörükler Derneği Başkanı Erhan  Küçük ve beraberindeki dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.