BAŞKAN ŞAHİN’DEN ADAYLIK KONUSUNDA NET MESAJ!

CHP'nin aday göstermediği Menemen Belediye başkanı Tahir Şahin hakkında başka partiden adaylık konusu gündeme geldi. Şahin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bu iddiaları net bir dille yalanladı. Menemen Belediye Başkanı Açıkl...

Özgürses Gazetesi
11:12 -
Abone ol
BAŞKAN ŞAHİN’DEN ADAYLIK KONUSUNDA NET MESAJ!

CHP’nin aday göstermediği Menemen Belediye başkanı Tahir Şahin hakkında başka partiden adaylık konusu gündeme geldi. Şahin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bu iddiaları net bir dille yalanladı. Menemen Belediye Başkanı Açıklamasında CHP yönetimine de sitem etti.

CHP’de yerel seçim çalışmaları tam gaz devam ederken, aday belirleme sürecinde de küskünlükler yaşandı.CHP’in, İzmir’de aldığı çarpıcı kararlardan biride Menemen’de 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Tahir Şahin’le yola devam etmeme kararı oldu. Bu süreçte genel merkezde kendisin aday olmaması durumunda seçimin kaybedilebileceğini söyleyerek yönetime çağrı yapan Başkan Şahin, bu girişiminden sonuç alamayınca başka partiden adaylık konusu gündeme geldi. Şahin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, bu gündeme net bir dille nokta koydu.

Menemen Belediye Başkanı açıklamasında CHP yönetimine de sitem etti.

İŞTE O AÇIKLAMA: