ES Group’tan Örnek Davranış

ES Group, çalışanlarına ve topluma kan bağışı bilincini aşılamak için Türk Kızılayı ile görüşerek, çalışanlarıyla birlikte her 4 ayda bir gönüllü kan bağışçısı olmaya karar verdi. ‘’İnsana saygı ve insana yatırım’...

Özgürses Gazetesi
02:59 -
Abone ol
ES Group’tan Örnek Davranış

ES Group, çalışanlarına ve topluma kan bağışı bilincini aşılamak için Türk Kızılayı ile görüşerek, çalışanlarıyla birlikte her 4 ayda bir gönüllü kan bağışçısı olmaya karar verdi.
‘’İnsana saygı ve insana yatırım’’
İnşaat, denizcilik, çevre ve endüstri gibi birçok sektördeki cesur projeleriyle adından söz ettiren; Ülkemizin köklü ve büyük firmalarından ES Group, üretime başladığı ilk andan itibaren ‘insana saygı ve insana yatırım’ anlayışı içinde çalışmalarına devam ediyor. ES Group 4 ayda bir gönüllü kan bağışçısı. Vizyonunun; değerlerine sahip çıkarak, temposunu, kalitesini, başarılarını ve hedeflerini sürekli yükselen bir grafikte tutmak olduğunu belirten ES Group, benimsediği bu anlayış doğrultusunda kan bağışı bilincinin hem çalışanlarında hem de toplumda yaygınlaştırılması için Türk Kızılayı ile görüşerek, her 4 ayda bir gönüllü kan bağışı yapmaya başladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş da kan bağışında bulundu.
Türk Kızılayından ES Group’a teşekkür belgesi.
Organizasyonun ardından Türk Kızılayı ES Group’a, kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için yürüttüğü faaliyetlere gönüllü kan bağışçısı olarak destek verdiği için bir teşekkür belgesi gönderdi.
Düzenli, sürekli ve bilinçli kan bağışçıları. Artan istihdamıyla birlikte her zaman, öğrenen, gelişen ve bilinçlendiren bir iş kültürünü benimsediklerini belirten ES Group, içinde bulunduğu bu organizasyonda süreklilik sağlayacağını, hem bünyesinde çalışanları hem de çevresini değiştirerek geliştirmeye devam edeceğini belirtti.