AYDEM VE GEDİZ ELEKTRİK’TEN UYARI!

  Aydem ve Gediz Elektrik,indirimli elektrik avantajından faydalanmaya devam etmek isteyenmüşterilerini bilgilerini güncellemeleri konusunda uyardı.   Elektrik Piyasası Mevzuatında yapılan değişiklik doğrultusunda, müşterilerin...

Özgürses Gazetesi
12:09 -
Abone ol
AYDEM VE GEDİZ ELEKTRİK’TEN UYARI!

 

Aydem ve Gediz Elektrik,indirimli elektrik avantajından faydalanmaya devam etmek isteyenmüşterilerini bilgilerini güncellemeleri konusunda uyardı.

 

Elektrik Piyasası Mevzuatında yapılan değişiklik doğrultusunda, müşterilerin indirimli elektrik avantajından yararlanmaya devam edebilmeleri için bilgilerini güncellenmeleri gerekmektedir.

 

Bu kapsamda elektrik aboneliğiniz; gerçek kişi adına ise, kullanıcı bilgilerinizdeki TC kimlik veya yabancı kimlik numaranızı, tüzel kişi adına ise, kullanıcı bilgilerinizdeki vergi kimlik numarasını, yetkili kişinin adı ve soyadını, T.C. kimlik numarasını veya yabancı kimlik numarasının, bilgilerinin güncel olması gerekmektir.

 

Aydem müşterimizsenizwww.aydem.com, Gediz müşterimizseniz www.gediz.comüzerinden Online İşlemler sayfasını ziyaret ederek ya da size en yakın Müşteri İlişkileri Merkezilerimize giderek kullanıcı bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.

Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.