AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı köy ziyaretlerine Maviköşe, Hacıömerli, Bahçedere, Kapıkaya ve Yüsek Köy ile devam etti. İlçe teşkilatı yöneticilerinden Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek köy kahvesinde vatandaşla...

Özgürses Gazetesi
05:57 -
Abone ol
AK PARTİ ALİAĞA  İLÇE TEŞKİLATI KÖY ZİYARETLERİNE  DEVAM EDİYOR

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı köy ziyaretlerine Maviköşe, Hacıömerli, Bahçedere, Kapıkaya ve Yüsek Köy ile devam etti. İlçe teşkilatı yöneticilerinden Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, sıkıntıları ve istekleri dinledi.
Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle olan köylerin sorunlarını ve isteklerini dinlemek için ziyaretlerde bulunduklarını belirten Aydın Şimşek; ” Bizler, İlçe teşkilatı olarak Başkanımız Yaşar Akbulut ve yeni yönetim kadromuz ile vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini yerinde dinleyerek en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.” dedi.

Köy sankinleri ise bu durumdan memnun kaldıklarını dile getirerek; uzun süredir seçim dönemleri haricinde siyasilerinden bu sıcak ilgiyi görmediklerini ve bu ziyaretlerin devamının gelmesini istediklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.