Dikili’de temizlik tam gaz devam ediyor

Dikili Belediyesi, kent genelinde “Temiz Sokaklar, Temiz Dikili, Aydınlıklar Yarınlar” sloganıyla hayata geçirdiği proje kapsamında temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.   Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdür...

Özgürses Gazetesi
01:33 -
Abone ol
Dikili’de temizlik tam gaz devam ediyor

Dikili Belediyesi, kent genelinde “Temiz Sokaklar, Temiz Dikili, Aydınlıklar Yarınlar” sloganıyla hayata geçirdiği proje kapsamında temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü kapsamlı temizlik çalışmalarında şimdiki durak, Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi oldu.

Ayrıntılı Temizlik

 

3 bin 300 metre uzunluğuyla kentin en uzun caddelerinden biri olan, aynı zamanda Salihleraltı Bölgesine ulaşım yolu olarak kullanılan Uğur Mumcu Caddesi üzerinde özellikle boş arsalarda biriken inşaat artıkları ile yol kenarlarındaki çöp ve yabani otları bertaraf eden ekipler, 2 araç ve 8 personelle caddeyi baştan sona temizledi. Uğur Mumcu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen hummalı temizlik çalışmalarının ardından caddeye çıkan ara sokaklarda da mıntıka temizliğine devam edilerek bölge ayrıntılı bir şekilde temizlendi.

 

“Vatandaşlarımızın Desteği Bizim İçin Önemli”

 

Dikili’nin daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla sürdürülen çalışmalarda çevre projelerine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Dikili’nin 365 gün temiz ve daha yaşanabilir bir kent olması bizim olmazsa olmazımızdır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu yönde birçok önemli projeleri hayata geçirdik. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz de bu amaç doğrultusunda özveriyle çalışarak hemşerilerimize daha yaşanılabilir ve temiz bir kent sunma konusunda yeni bir projeyi daha hayata geçirerek üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Ekiplerimiz gerçekleşen proje kapsamında ilçemizin en önemli arterlerinden biri olan Uğur Mumcu Caddesi ve bağlantı sokaklarında mıntıka temizliği gerçekleştirerek bölgeyi pırıl pırıl yaptı. Dikili Belediyesi olarak kentin temizliği için önemli bir görevi yerine getirirken, vatandaşlarımızdan da sorunların çözümü noktasında gerekli yardımı ve desteği bekliyoruz. Çünkü en büyük temizlik kirletmemek ile başlar. Vatandaşlarımızın da çevrenin kirletilmemesi konusunda hassasiyet göstereceğine gönülden inanıyorum’ dedi.

7 Ek