AYDIN ŞİMŞEK’TEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

  Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve Aliağa’nın tanınmış iş adamlarından Aydın Şimşek, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp'e doğum günü sürprizi yaptı. Aydın Şimşek tarafından organize ...

Özgürses Gazetesi
01:02 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK’TEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 

Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve Aliağa’nın tanınmış iş adamlarından Aydın Şimşek, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp’e doğum günü sürprizi yaptı.

Aydın Şimşek tarafından organize edilen doğum günü sürprizinde sıradan bir ziyaretmiş gibi Başkanı makamında ziyaret etti.

Karşılaşacağı sürprizden habersiz olan Başkan Yiyitalp ve oda çalışanları  Aydın Şimşek ile görüşmesini sürdürürken, dışarıda hazırlanan yaş günü pastası makam odasına getirildi.

Pastayı karşısında görünce şaşıran Başkan Yiyitalp, böyle bir sürprizi beklemediğini, bu durumun kendisini hem şaşırttığını hem de duygulandırdığını dile getirdi.

Salih Yiyitalp daha sonra personel eşliğinde pastanın üzerindeki mumları üfleyerek söndürdü.

Başkan Yiyitalp, burada yaptığı konuşmada Aydın Şimşek’e teşekkür ederek yılların su gibi akıp gittiğini belirtti. Yiyitalp, doğum tarihini unutmayıp kendisine sürpriz yapan Aydın Şimşek’e bir kez daha teşekkürlerini iletti.