ALİAĞA BELEDİYESİ BALABAN PAŞA İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

Aliağa Belediyesi; Güzelhisar Köyü'nde  bulunan tarihi ‘Balaban Paşa Cami'nin restorasyonu için ihaleye çıkıyor. Güzelhisar Köyü Balaban Paşa Cami'nin  röleve, restorasyon,  restitüsyon,  inşaat, mekanik,  elektrik,  peyzaj p...

Özgürses Gazetesi
11:55 -
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYESİ BALABAN PAŞA İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

Aliağa Belediyesi; Güzelhisar Köyü’nde  bulunan tarihi ‘Balaban Paşa Cami’nin restorasyonu için ihaleye çıkıyor. Güzelhisar Köyü Balaban Paşa Cami’nin  röleve, restorasyon,  restitüsyon,  inşaat, mekanik,  elektrik,  peyzaj projelerinin ve  teknik şartnamede  belirtilen işlerin gerçekleştirilmesi  adına düzenlenen ihale;  19 Kasım Çarşamba günü saat: 10:00’da Aliağa Belediyesi Meclis toplantı salonunda  yapılacak.
Duyurusu yapılan ihale ilanında; Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği esasları  kapsamında ve  ‘açık ihale’ usulü ile gerçekleştirilecek olan  ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen belgeler  ve  yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İlanda; verilen tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar  Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi adresine elden verilebileceği  gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da teslim edilebileceği belirtildi. İhale dokümanının  idare adresinde görülebileceği ve 20 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisinden satın alınabileceği bildirildi.