İZMİR ESNAF ODALARI BİRLİĞİ YÖNETİMİ’NDEN BERTO’YA ZİYARET

Yalçın Ata Başkanlığındaki İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi ve Esnaf Odası Başkanları, Bergama Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Melih Çağdaş, Meclis Başkanı Tahi...

Özgürses Gazetesi
09:33 -
Abone ol
İZMİR ESNAF ODALARI BİRLİĞİ YÖNETİMİ’NDEN BERTO’YA ZİYARET

Yalçın Ata Başkanlığındaki İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi ve Esnaf Odası Başkanları, Bergama Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Melih Çağdaş, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksel Özüak, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç’un ev sahipliği yaptığı ziyarette İESOB Başkanı Ata; “Geçtiğimiz günlerde ‘hayırlı olsun’ dilekleriniz ile bizlere yaptığınız ziyaret çok önemliydi. Bizler de İESOB Yönetimi olarak bir iade-i ziyaret yapmak istedik. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Bölge hakkında değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette, odalar arası iş birliği mesajı verildi. Görüşme sonunda BERTO Yönetimi, ziyaretleri için İESOB Yönetimi ve Esnaf Odası Başkanları’na teşekkür etti.