ALİAĞA ‘9 EYLÜL KUPASI’NDA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Yeniçeriler Taraftar Derneği tarafından organize edilen “4.Geleneksel Halı Saha Turnuvası” 9 Eylül Kupası’nda yarı finalistler belli oldu. Aslı Kavaklıoğulları Altyapı Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada oynanan çeyrek final maçlar...

Özgürses Gazetesi
06:23 -
Abone ol
ALİAĞA ‘9 EYLÜL KUPASI’NDA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Yeniçeriler Taraftar Derneği tarafından organize edilen “4.Geleneksel Halı Saha Turnuvası” 9 Eylül Kupası’nda yarı finalistler belli oldu.

Aslı Kavaklıoğulları Altyapı Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada oynanan çeyrek final maçlarında Göztepe Futbol Okullarını 6-4’lük skorla mağlup eden Cihat Saka Spor Tesisleri ile normal süresi 5-5 berabere biten maçta Aliağa GFB’yi penaltılarla geçen Karakuzu turnuvanın ilk yarı finalistleri oldu.

Turnuvanın son yarı finalistlerini belirleyen karşılaşmalarda ise Ege Hakan- Kent Konseyini 9-1, M.K.E. ise 1881’i 8-5’lik skorla mağlup ederek yarı finale yükselen son takımlar oldu.

YARI FİNAL MAÇLARI CUMA GÜNÜ OYNANACAK

Aliağalı futbol severlerin de yakından takip ettiği turnuvada yarı final maçları 6 Eylül 2019 Cuma günü Aslı Kavaklıoğulları Altyapı Tesisleri’nde oynanacak. Yarı finalin ilk maçı olan Cihat Saka Spor Tesisleri – Karakuzu karşılaşması saat 20.30’da başlayacak. Gecenin ikinci maçı saat 21.30’da Ege Hakan ile M.K.E arasında oynanacak.

YARI FİNAL NEFESLERİ KESECEK

İzleyenleri futbola doyuracak olan yarı final maçları kıran kırana mücadelelere sahne olacak. Yarı final karşılaşmalarında başarılı olan takımlar final müsabakası oynamaya hak kazanarak 9 Eylül Kupası’na bir adım daha yaklaşacak.