AK PARTİ ALİAĞA YENİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkez tarafından onaylanan AK Parti Aliağa ilçe yönetimi ve Başkan Yaşar Demir, Aliağa yerel basınıyla bir araya geldi. Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile Aliağa yerel basınına düzenlemiş oldukları ...

Özgürses Gazetesi
01:41 -
Abone ol
AK PARTİ ALİAĞA YENİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkez tarafından onaylanan AK Parti Aliağa ilçe yönetimi ve Başkan Yaşar Demir, Aliağa yerel basınıyla bir araya geldi.

Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile Aliağa yerel basınına düzenlemiş oldukları tanışma toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir şunları ifade etti; “Sayın basın mensubu arkadaşlarım, bugün burada sizlerle yeni yönetimdeki arkadaşlarımızı tanıştırmak ve bu  yönetimimizi Aliağa kamuoyuna sizlerin aracılığıyla tanıtmak istedik.  Şimdiden gayretleriniz ve emekleriniz için sizlere teşekkür ederim. Ülkemize ve Aliağa’mıza hayırlı olsun.” Dedi.

Başkan Demir’in konuşmasının ardından toplantı yeni yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtması ve sonrasında hep birlikte çekilen fotoğrafla sona erdi.

Kaynak: Özgürses Gazetesi