Aliağa Belediye Meclisi Nisan Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı

 İlk birleşimi 5 Nisan Salı günü yapılan Aliağa Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda Başkan Serkan Acar’ın komisyondan gelen raporları oylamaya sunmasıyl...

Özgürses Gazetesi
12:21 -
Abone ol
Aliağa Belediye Meclisi Nisan Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı

 İlk birleşimi 5 Nisan Salı günü yapılan Aliağa Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi.

Belediye meclis salonunda Başkan Serkan Acar’ın komisyondan gelen raporları oylamaya sunmasıyla başlayan birleşim 2021 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesiyle devam etti. 6 maddeden oluşan komisyon raporlarının tamamının komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. 2021 Yılı Faaliyet Raporu ise meclis üyelerince yeterli görüldü.

BATTI – ÇIKTI OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Aliağa şehir geçişi kesiminde yapılması planlanan farklı seviyeli kavşak projesinin yapımının Aliağa Belediyesi’nce üstlenilmesi ve bu hususta gerekli harcamalar için Belediye Başkanına yetki verilmesini içeren maddenin oy birliği ile kabul edildiğine ilişkin İmar ve Plan, Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan aylık 10 bin liralık nakdi yardımın 2022 yılı için 20 bin liraya çıkarılması hususunda Aliağa Engelliler Derneği ile ek protokol yapılmasını içeren maddenin oybirliği ile kabul edildiğine ilişkin Plan, Bütçe Komisyonu raporunun komisyondan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Aliağa Belediye Meclisi Nisan Ayı İkinci Birleşimi, 5 Mayıs 2022 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.