Bergama Belediyesi’nden Koronavirüs için toplantı

Toplantı sosyal mesafe kuralına uygun maskeli bir şekilde yapıldı Bergama Belediyesi’nde Koronavirüs salgını ile ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların ele alındığı bir koordinasyo...

Özgürses Gazetesi
12:10 -
Abone ol
Bergama Belediyesi’nden Koronavirüs için toplantı

Toplantı sosyal mesafe kuralına uygun maskeli bir şekilde yapıldı

Bergama Belediyesi’nde Koronavirüs salgını ile ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların ele alındığı bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Hakan Koştu başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, sosyal mesafe kuralına uygun maskeli bir şekilde gerçekleştirildi.  Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, Koranavirüs için bugüne kadar alınan önlemler ve yapılan çalışmalar tek tek masaya yatırıldı. Önümüzdeki süreçte neler yapılması gerektiğinin de konuşulduğu toplantıda tedbirlerin ve çalışmaların en üst seviyede devam ettirilmesine karar verildi.

BAŞKAN KOŞTU; “ÖNCELİĞİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI”

Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Koronavirüs salgını ile ilgili olarak ilk günden itibaren kriz yönetimine geçtiklerine dikkat çekti. Şuan için önceliğin ilçe halkının sağlığı olduğunu ve yapılacak bütün çalışmalarda bu hassasiyetin gözetilmesini birim müdürlerinden isteyen Başkan Koştu, “Belediye olarak bu salgın ile ilgili ilk günden tedbirlerimizi aldık ve almaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde alınan kararlara ve bakanlıklarımız tarafından çıkarılan genelgelere uygun bir şekilde çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz.  Yaptığımız bütün dezenfekte çalışmaları, maske, eldiven dağıtımı, sokak ve caddelerin yıkanması, pazaryerlerinde alınan tedbirler, 65 yaş üstü büyüklerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Sosyal Vefa Destek Çalışmaları’nı  hemşehrilerimizin sağlığını ön planda gözeterek yapıyoruz. Ayrıca esnafımız için belediyemiz imkanları ölçüsünde kira ertelemeleri, icra ve haciz işlemlerinin durdurulmasına yönelik ilk günden gereken hassasiyeti gösterdik. İnşallah bu salgını ülke olarak el birliği içerisinde en az zararla atlatırız. Biz belediye olarak önlemler çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da alınan kararlara uymalarını rica ediyoruz” dedi.