ADD FOÇA ŞUBESİNİN YENİ BAŞKANI ALİ ALTUNBAHAR OLDU

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Foça Şubesi’nin 13.Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kuruluna seçilen üyeler yeni dönemin ilk toplantısında görev dağılımı için aralarında seçim yaptılar. Emekli Jandarma Albay Ali Altunbahar üç ...

Özgürses Gazetesi
11:04 -
Abone ol
ADD FOÇA ŞUBESİNİN YENİ BAŞKANI ALİ ALTUNBAHAR OLDU

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Foça Şubesi’nin 13.Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kuruluna seçilen üyeler yeni dönemin ilk toplantısında görev dağılımı için aralarında seçim yaptılar. Emekli Jandarma Albay Ali Altunbahar üç yıl için ADD Foça Şubesi’nin başkanlığına getirildi.

5 Mart 2023 tarihinde yapılan kongrede Yönetim ve Denetim Kurulları ile Genel Merkez Delegeleri’ni seçen ADD Foça Şubesi ilk Yönetim Kurulu toplantısını 7 Mart 2023 Salı günü parti binasında gerçekleştirdi. Yapılan oylama ile Şube Başkanlığı’na Ali Altunbahar seçildi. Ali Cem Eden Başkan Yardımcısı, Gülsen Yabacı Sayman, Mehmet Haluk Benli Yazman olarak görev aldı. Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri ise Ayla Aksoy, Jale Kaygısız ve Cenk Bakırlı.

ATATÜRK DEVRİMLERİNİ ANLAMIŞ BİRİKİMLİ KEMALİSTLER YETİŞTİRECEĞİZ

ADD Foça Şubesi’nin yeni Başkanı Ali Altunbahar kendilerine destek veren tüm Atatürkçülere teşekkür ederek Atatürk devrimlerini anlamış birikimli Kemalistler yetiştirmek için çalışacaklarını söyledi. Ali Altunbahar; “Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu büyük bir katılım ve coşkuyla yapıldı. Kıymetli Atatürkçülerin teveccühü ile bizlere 3 yıllık görev verildi. Bu şerefli göreve layık olmaya çalışacağımıza, teslim aldığımız bayrağı daha yükseklere taşıyacağımıza inancımız tamdır.

Bu vesile ile Genel Kurul Üyelerine ve üye olmayıp ta destek veren tüm Atatürkçülere şükranlarımızı sunarız. Birlikte; Emperyalizme ve onun yerli işbirlikçilerine karşı hep birlikte Mustafa Kemal gibi olmalıyız. Yüreğinde Atatürk devrimlerini anlamış ve çevresine anlatabilen birikimli Kemalistler yetiştireceğimiz günlerde görüşmek dileğiyle.” Dedi.