Ramada By Wyndham İzmir Aliağa’dan 8 Mart Kampanyası!

Ramada By Wyndham İzmir Aliağa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel 8-14 Mart tarihleri arasında geçerli 2 kişi kal ,1 kişi öde kampanyası yapıyor. 23 Şubat itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Ramada By Wyndham İzmir Aliağa,1...

Özgürses Gazetesi
07:57 -
Abone ol
Ramada By Wyndham İzmir Aliağa’dan 8 Mart Kampanyası!

Ramada By Wyndham İzmir Aliağa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel 8-14 Mart tarihleri arasında geçerli 2 kişi kal ,1 kişi öde kampanyası yapıyor.

23 Şubat itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Ramada By Wyndham İzmir Aliağa,16 tanesi süit oda olmak üzere 80 tam donanımlı deniz ve doğa manzaralı odası,Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz lezzetlerin sunulduğu restaurantı, günün sonunda arkadaşlarınızla buluşup sohbet edip günün yorgunluğunu atabileceğiniz barı,24 saat hizmet veren fitness merkezi,2 toplantı salonunun yanı sıra özel günleriniz için 450 kişiye kadar hizmet verecek olan balo salonu ile iş dünyasının buluşmalarına ve kurumsal organizasyonlara ev sahipliği yapmanın yanı sıra bireysel davetler ve konaklamalar için de şimdiden tercih edilecek mekanlar arasındaki yerini alacak.