KINIK BELEDİYE BAŞKANI SADIK DOĞRUER’DEN VEFA ÖRNEĞİ

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı Adelet ve Kalkınma Partisi'nden meclis üyesi olan  Cemalettin Yıldız, Ahmet Açıkgöz, Sibel Kocazeybek, Necmi Doğru, Muzaffer Coşkun, Mustafa Sezgin ve C...

Özgürses Gazetesi
03:38 -
Abone ol
KINIK BELEDİYE BAŞKANI SADIK DOĞRUER’DEN VEFA ÖRNEĞİ

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı Adelet ve Kalkınma Partisi’nden meclis üyesi olan  Cemalettin Yıldız, Ahmet Açıkgöz, Sibel Kocazeybek, Necmi Doğru, Muzaffer Coşkun, Mustafa Sezgin ve Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri Hayriye Kaya ,Ahmet Yıldız, Halil Çankaya, Tunçay Çalışkan ve Mehmet Kızıl’a  plaket vererek onurlandırdı. Doğruer 16 Ekim 2016 tarihinde Meclis üyesiyken vefat eden Arpaseki Mahallesinden İlyas Şahan’ı da unutmayarak,  Şahan’ın plaketini eşi Nezahat ve torunu Serhat Şahan’a takdim ederek vefasını gösterdi. Doğruer, yine Meclis üyesiyken istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Ahsen Özçam’da plaket takdim etti.
TÜM MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada”2014 yılından beri ilçemizin daha yaşanabilir bir ilçe olması için birlikte çalıştığım tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca  2016 yılında Meclis üyesi iken yakalandığı amansız hastalık sonucu aramızdan ayrılan İlyas Şahan ağabeyimizi de bir kez daha rahmetle anıyorum’ dedi.