DEPREM BÖLGESİ İÇİN İHTİYAÇ MALZEMELERİ BERTO’DA TOPLANIYOR

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bergama'da da 7'den 70'e herkesin desteği ile deprem bölgesine gönderilmek için acil ihtiyaç malzemeleri toplanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bergama Ticaret Odası hizmet binası giriş katında da "Yardım Toplama Merk...

Özgürses Gazetesi
11:35 -
Abone ol
DEPREM BÖLGESİ İÇİN İHTİYAÇ MALZEMELERİ BERTO’DA TOPLANIYOR

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bergama’da da 7’den 70’e herkesin desteği ile deprem bölgesine gönderilmek için acil ihtiyaç malzemeleri toplanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bergama Ticaret Odası hizmet binası giriş katında da “Yardım Toplama Merkezi” kuruldu.

Bergama’daki teslimat noktalarından biri olan BERTO’da, hem üyeler hem de yardımseverler tarafından toplanan tüm ihtiyaç malzemeleri ayrılıp, kolilenip, listeleniyor ve AFAD iş birliği ile deprem bölgesine ulaştırılabilmek için ilgili yerlere naklediliyor. Hemen Tüketilebilir Konserve Yiyecek, Çocuk Bezi, Kadın Pedi, Bisküvi-Kraker, Tüplü Soba/Isıtıcı, Battaniye/Yorgan, Kışlık Ayakkabı, Çorap, Mont, Bere, Eldiven gibi en gerekli acil malzemeleri Bergama Ticaret Odası’na, Kaymakamlık ve Belediye’ye teslim edebilirsiniz.