PETKİM’DE EKSİK PERSONEL SORUNU!

Petrol - İş Sendikası Aliağa Şubesi , Petkim'de  (Bakım grupları,Döner Ekipman,İş makinaları,İmalat Kontrol,Çevre Birim ve Genel anlamda İşletmeler dahil eksik personel durumu) sonrası yaşanan sıkıntılardan dolayı vardiya giriş ve ...

Özgürses Gazetesi
02:12 -
Abone ol
PETKİM’DE EKSİK PERSONEL SORUNU!

Petrol – İş Sendikası Aliağa Şubesi , Petkim’de  (Bakım grupları,Döner Ekipman,İş makinaları,İmalat Kontrol,Çevre Birim ve Genel anlamda İşletmeler dahil eksik personel durumu) sonrası yaşanan sıkıntılardan dolayı vardiya giriş ve çıkışlarında açıklamalarda bulunduklarını duyurdu.

Yaşanan sıkıntılardan dolayı  şirket yönetiminden olumlu bir tepki almadığını belirten sendika yöneticileri bunun akabinde, vardiya giriş ve çıkışlarında açıklamalarda bulunduklarını belirtti.

Sendika tarafından yapılan duyuru şu şekilde ” 08.02.2017 Çarşamba günü  Örgütlü olduğumuz Petkim İş yerimizde (Bakım grupları,Döner Ekipman,İş makinaları,İmalat Kontrol,Çevre Birim ve Genel anlamda İşletmeler dahil eksik personel durumu) yaşanan sıkıntılardan dolayı,Şirket yönetimiyle uzun zamandır yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda olumlu bir yaklaşım göstermedikleri için vardiya giriş ve çıkışlarında açıklamalarda bulunduk.”