EROL GÜNGÖR “KAYBEDİLECEK VAKİT YOK! ÇALIŞMALIYIZ, BİRLİK OLMALIYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve dayanışma gecesi düzenlendi. CHP İlçe Başkanlığı tarafından arka plajlarda bir otelde organize edilen ve yaklaşık 800 kişinin katılım sağladığı yemeğe CHP A...

Özgürses Gazetesi
09:00 -
Abone ol
EROL GÜNGÖR “KAYBEDİLECEK VAKİT YOK! ÇALIŞMALIYIZ, BİRLİK OLMALIYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından arka plajlarda bir otelde organize edilen ve yaklaşık 800 kişinin katılım sağladığı yemeğe CHP Aliağa Belediye Meclis üyeleri, Bergama, Çiğli, Kınık ilçe başkanları, CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayları, Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan adayı Mahmut Koç, bazı STK,  Oda başkan ve temsilcileri, CHP eski ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili yer aldı.

Düzenlenen gecede gerçekleştirilen konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken yaklaşan yerel seçimlerde CHP’nin Aliağa ’da kazanması için yoğun şekilde çalışılması gerektiğinin altı çizildi.

“EMEĞİN ŞEHRİ YİNE EMEK VERENLERİN OLACAK”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday adaylarından Erol Güngör partinin düzenlemiş olduğu bu gece de tüm aday adaylarının moral ve motivasyonlarını arttırdığını belirtirken sadece kendilerinin değil CHP’ye gönül vermiş herkesin motivasyonunun arttığını belirtti.

Seçimleri kazanarak yeniden Aliağa Belediyesi’nde CHP bayrağının dalgalanacağını söyleyen CHP’li Güngör, “Partimizin düzenlemiş olduğu bu gece de tüm aday adayları ve partililerimiz bir araya geldik. Hep birlikte çalışarak Aliağamızı hak ettiği yönetim anlayışını kazandıracağımıza inanıyoruz.  Buradaki bu görüntü ve birliktelik bunu açıkça gösteriyor. Çok önemli bir sürece giriyoruz. Başkanımızın da belirttiği gibi kaybedilecek vakit yok. Çalışmalıyız, birlik olmalıyız. 31 Mart akşamı emeğin şehri yine emek verenlerin olacaktır.” Dedi.