BERTO’DA GRANİT SEKTÖRÜ SORUNLARI KONUŞULDU!

Bergama Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıyla bölgemiz granit sektörü firmalarıyla bir araya gelinerek, sektörün sorunları masaya yatırıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda granit sektörü yetkilileri sorunla...

Özgürses Gazetesi
05:00 -
Abone ol
BERTO’DA GRANİT SEKTÖRÜ SORUNLARI KONUŞULDU!

Bergama Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıyla bölgemiz granit sektörü firmalarıyla bir araya gelinerek, sektörün sorunları masaya yatırıldı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda granit sektörü yetkilileri sorunlarını ve çözüm önerilerini Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’e bildirdi.Personel ihtiyacının daha çok bölgemiz dışından temin edilmesi, makinaları kullanabilecek kişilerin yeterli olmaması ve elektrik bölümü stajyerlerinin olması gerektiği toplantının ana konularını oluşturdu.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yapacağını dile getiren Ürper “Bu bölgede bulunan granit firmalarının personel ihtiyacına cevap verebilmesi için okullarda buna uygun bölümlerin okutulması gençlerimizin de önünü açacaktır” dedi.

Çok geçmeden tekrar bir toplantı yapılması gerektiğini öne süren Başkan Ürper, “Bergama Ticaret Odası hepimizin evi. Bizler elimizden geldiğince, yetkilerin elverdiği sürece sizlerin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz.” diyerek toplantıyı noktaladı.