SEFA TAŞKIN’DAN ALİAĞA’YA ZİYARET

Haber: Mehmet DARCAN İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Sefa Taşkın, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarete CHP İlçe Başkanı Gülsen Cirit...

Özgürses Gazetesi
03:46 -
Abone ol
SEFA TAŞKIN’DAN ALİAĞA’YA ZİYARET

Haber: Mehmet DARCAN

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Sefa Taşkın, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarete CHP İlçe Başkanı Gülsen Cirit, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

 “İzmir’i daha ileriye taşıyacağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sefa Taşkın, siyasete uzun bir ara vermediğini dile getirdi. Taşkın:” Mutfakta olmak sofrada olmaktan daha iyidir. Mutfakta görüşler oluşturursunuz. Şimdi ise hem mutfakta hem de sofrada yer almak istiyoruz. Belediye Başkanı veya Milletvekili olmayabilirsiniz, önemli olan topluma ne kattığınız ve değişim sağladığınızdır. Amaç bir şeyler üretebilmek, sosyal demokrat dünya görüşünde belediyecilik anlayışını gerçekleştirebilmektir. Ben sofraya talibim ama mutfaktan geldiğimi de biliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkisini verirlerse işbirliği içerisinde hem bölgemizi hem de İzmir’i daha ileriye taşıyacağız. Birikimimiz ve gücümüz var yeter ki yetki verilsin. Belediye başkanlıkları gelişim açısından değerlendirirsek yerelde demokrasiyi sağlamak adına çok önemli bir yerde duruyor. Bu seçimlerde koltuk kavgasının olmadığı bir tavırla değişimin gerçekleşeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.