İLÇE ADETA ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

DİKİLİ’DE HİZMETLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR; İLÇE ADETA ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ Dikili Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Hemşerilerinin daha kaliteli ve konforlu koşullarda ya...

Özgürses Gazetesi
11:34 -
Abone ol
İLÇE ADETA ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

DİKİLİ’DE HİZMETLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR;

İLÇE ADETA ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

Dikili Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Hemşerilerinin daha kaliteli ve konforlu koşullarda yaşamaları için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler ilçeyi adeta şantiye alanına döndürdü.

 

Ekipler Hummalı Bir Şekilde Çalışıyor

Dikili Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü asfaltlama, yama, tretuvar düzenleme, parke taşı döşeme çalışmalarıyla birlikte yeni yol açma çalışmaları ile Dikili adeta şantiye alanına döndü. Ekipler, yaz sezonunun bitmesiyle birlikte başladığı çalışmalara hummalı bir şekilde devam ederken, asfaltlama, yama, tretuvar düzenleme, parke taşı, granit zar taşı döşeme ve yeni yol açma çalışmaları ihtiyaç önceliğine göre önceden belirlenen program dahilinde mahallelerde devam ediyor.

Her Mahallede Farklı Bir Çalışma

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Koşar, ilçenin her mahallesinde farklı bir çalışmanın yapıldığı dile getirerek şunları söyledi:

‘Yaptığımız çalışma programımızla ilçemizi adeta şantiye alanına çevirmiş durumdayız. Ekiplerimiz, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi 438, 442, 446, 479,488, 489, 492, 494, 496, 497, 504, 506, 507 ve 516 sokaklarda yeni yol açma ve yol yapım çalışmasını gerçekleştirirken, Çandarlı Ada Mahallesi’nde 10.850 m2’lik doğal granit zar taşı yol yapım çalışmalarına da başlamış durumdayız. Bu çalışmamızın bitmesiyle bölgenin tarihi ve turizm yapısına yakışacak ve bölgeye örnek olacak yollar halkımızın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca Belediye Başkanımız Mustafa Tosun’un talimatıyla ilçemizde geçimini tarım, çiftçilik ve zeytincilikle sağlayan vatandaşlarımızı da sevindirecek önemli bir çalışmaya da başladık. Bu çalışma kapsamında Bahçeli, Kıroba, Mazılı, Çağlan, Samanlık ve Yenice mahallelerinin kırsalında bulunan bağ, bahçe ve tarlaların yer aldığı bölgelere yeni yollar açarak geçimini üreticilikle ve çiftçilikle sağlayan vatandaşlarımızın ulaşım sorununu ortadan kaldırdık. Açılan yeni yolların tamamlanmasıyla üretici vatandaşlarımız hem bağ, bahçe ve tarlalarına kolayca ulaşacak, hem de yazın tozdan, kışında yağmurlarla oluşan çamurdan kurtulacak. Bunun yanı sıra yetiştirdiği ürünlerini daha kolay pazarlayabilecektir. Tüm bu çalışmalarımıza ilave olarak önümüzdeki günlerde Mustafa Başkanımızın önderliğinde halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek, fark yaratacak yeni hizmetlerimize de durmaksızın devam edeceğiz’

‘Her Mahallemize Eşit Hizmet Götürüyoruz’

Dikili Belediye Başkan Mustafa Tosun da yaptığı açıklamada, “Biz, tüm çalışma arkadaşlarımızla omuz omuza vererek ilçemizi güzelleştirecek çalışmaları hayatı geçiriyoruz. Belediye yönetimi olarak her mahallemize eşit hizmet götürmeye ve her mahalle yaşam kalitesini yükseltmeye kararlıyız. Bu amaç doğrultusunda ilçe genelinde gerçekleştirdiğimiz asfaltlama, yama, tretuvar düzenleme, parke taşı, doğal granit zar taşı döşeme çalışmalarınızla kaliteli hizmetlere imza atıyoruz. Ekiplerimiz ayrıca köy statüsündeyken yıllarca hiçbir hizmet götürülmeyen yeni mahallelerimizde yoğun şekilde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam etmektedir. Açık yüreklilikte ve iftiharla ifade etmek isterim ki, seçim döneminde “Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz” diye söz vermiştim. Bugüne kadar bu sözümüzün ışığında çalışmalar yürüttük. Geçmişte hizmetten mahrum bırakılmış yeni bağlanan çok sayıda mahallemizde acil ihtiyaçlara çözüm getirecek çalışmalar gerçekleştirdik. Halen de gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Biz zaten laf üretmeye, şov yapmaya değil çalışmaya geldik. İlk gün olduğu gibi, bugünde yarın da her mahallelerimize eşit hizmet götürmeye ve her mahallelerimizin yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.